ErBaltik otvara liniju za Beograd

Bez autora
May 03 2010

Letonski nacionalni avioprevoznik ErBaltik će 5. maja uspostaviti letove za Beograd, nudeći pogodne veze preko Severnog čvora Riga do ili od Skandinavije, Rusije i Zajednice Nezavisnih Država.ErBaltik, koji opslužuje 80 destinacija, leteće od Rige do Beograda tri puta nedeljno - ponedeljkom, sredom i nedeljom (od 31. maja četiri puta nedeljno, uključujući i petak). Let "boingom 737" trajaće dva sata i 20 minuta, a karta u jednom pravcu će koštati 38 letonska lata (55 evra), uključujući aerodromsku taksu i druge troškove.

ErBaltik otvara liniju za BeogradLetonski nacionalni avioprevoznik ErBaltik saopštio je danas da će 5. maja uspostaviti letove za Beograd, nudeći pogodne veze preko Severnog čvora Riga do ili od Skandinavije, Rusije i Zajednice Nezavisnih Država.

ErBaltik, koji opslužuje 80 destinacija, leteće od Rige do Beograda tri puta nedeljno - ponedeljkom, sredom i nedeljom (od 31. maja četiri puta nedeljno, uključujući i petak).

Let "boingom 737" trajaće dva sata i 20 minuta, a karta u jednom pravcu će koštati 38 letonska lata (55 evra), uključujući aerodromsku taksu i druge troškove.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik