Hoteli Brela s više predbilježbi nego lani

Bez autora
May 31 2010

Hoteli Brela iz Brela na Makarskoj rivijeri u svoja tri hotela ovih dana bilježe 35.000 noćenja, što je na lanjskoj razini, dok u lipnju očekuju bolju popunjenost od lanjske. Već sada za lipanj imaju oko 20 posto više predbilježbi nego u istim lanjskom mjesecu. U lipnju će pored već tri otvorena hotela - »Soline«, »Marini« i »Berulia«, s radom početi i hotel »Maestral«. Svi oni za lipanj imaju nešto bolje najave od prošlogodišnjih, a hotel »Soline« je zbog dobre popunjenosti agencijama uputio »top-booking« za dva posljednja tjedna u lipnju.

Hoteli Brela s više predbilježbi nego laniHoteli Brela iz Brela na Makarskoj rivijeri u svoja tri hotela ovih dana bilježe 35.000 noćenja, što je na lanjskoj razini, dok u lipnju očekuju bolju popunjenost od lanjske, doznaje se od direktora prodaje Hotela Brela Žarka Kristića.

Dodavši da već sada za lipanj imaju oko 20 posto više predbilježbi nego u istim lanjskom mjesecu, Kristić je istaknuo i da će u lipnju pored već tri otvorena hotela - »Soline«, »Marini« i »Berulia«, s radom početi i hotel »Maestral«.

Svi oni za lipanj imaju nešto bolje najave od prošlogodišnjih, a hotel »Soline« je zbog dobre popunjenosti agencijama uputio »top-booking« za dva posljednja tjedna u lipnju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik