Idućeg aprila Harmonia Bilding

Bez autora
Apr 18 2010

Hotelsko-turističko preduzeće Budvanska rivijera do aprila naredne godine imaće u ponudi i smještajne i druge kapacitete apart hotela Harmonia Bilding, u koji će biti uloženo preko 30 miliona eura. Hotel će se nalaziti između Budve i Bečića, a investitor je crnogorska investiciona grupa 'Old Taun' i grupa ruskih investitora. Izgradnja tog objekta počela je u novembru prošle godine. Hotel će zauzimati bruto površinu od 24,5 hiljada metara kvadratnih, a imaće 14 spratova. U hotelu će se nalaziiti 120 apartmana i poslovni centar od četiri hiljade kvadratnih metara, 90 parking mjesta i svi neophodni prateći sadržaji. Oobjekat budućeg hotela ima sve neophodne dozvole, plaćene komunalije i zatvorenu finasijsku konstrukciju, a prvi gosti se očekuju početkom naredne turističke sezone, jer će prodaja apartmana i poslovnih prostora početi početkom maja.

Idućeg aprila Harmonia BildingHotelsko-turističko preduzeće Budvanska rivijera do aprila naredne godine imaće u ponudi i smještajne i druge kapacitete apart hotela Harmonia Bilding, u koji će biti uloženo preko 30 miliona eura.

Hotel će se nalaziti između Budve i Bečića, a investitor je crnogorska investiciona grupa 'Old Taun' i grupa ruskih investitora.

Menadžer budućeg hotela Aleksandar Sjekloća podsjetio je da je izgradnja tog objekta počela u novembru prošle godine.

Hotel će zauzimati bruto površinu od 24,5 hiljada metara kvadratnih, a imaće 14 spratova. U hotelu će se nalaziiti 120 apartmana i poslovni centar od četiri hiljade kvadratnih metara, 90 parking mjesta i svi neophodni prateći sadržaji.

Sjekloća je kazao da objekat budućeg hotela ima sve neophodne dozvole, plaćene komunalije i zatvorenu finasijsku konstrukciju, a prvi gosti se očekuju početkom naredne turističke sezone, jer će prodaja apartmana i poslovnih prostora početi početkom maja.

Apartmani i poslovni objekti u Hotelu biće prodavani posredstvom kompanije 'Remaks', čiji regionalni centar je danas otvoren u Budvi.

Remaks je najveća svjetska mreža agencija za promet nekretnina, koji ima predstavništva u 70 zemalja svijeta.

Regionalni direktor Remaksa Dejan Domazet je saopštio da je ta agencija potpisala ugovor sa kompanijom Old Taun o prodaji budućih apartmana i poslovnih prostora u hotelu, kao i njegovim upravljanjem.

On je najavio, da će pored Budve, otvoriti agenciju u Podgorici i još jednom broju gradova na crnogorskom primorju, a u njima će biti zaposleno 120 obučenih agenata za prodaju nekaretnina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik