Kontiki osniva svoju avio kompaniju

Bez autora
May 04 2010

Najveća domaća turistička agencija Kontiki osniva svoju sopstvenu aviokompaniju za prevoz turista koja će se zvati "Kontiki skaj". Vlasnik te agencije Slobodan Mićić kaže da je jedan avion već nabavljen i da je njegova registracija u toku, a da za mesec dana treba da stignu još dva. U početku će to biti samo čarter linije, a kasnije može da se uvede i redovna. Osnivanje sopstvene aviokompanije je najbolji način da Kontiki proslavi 20 godina postojanja, jer će tako biti u mogućnosti da svojim putnicima pruži još bolje usluge, odnosno, moći ćemo svakog turistu da vratimo zadovoljnog sa svih naših putovanja. Ta agencija organizuje najveći broj raznovrsnih putovanja, a poznata je, pre svega, po interkontinentalnim aranžmanima, pri čemu vodi putnike u 130 zemalja na sve kontinente.

Kontiki osniva svoju avio kompanijuNajveća domaća turistička agencija Kontiki osniva svoju sopstvenu aviokompaniju za prevoz turista koja će se zvati "Kontiki skaj".

Vlasnik te agencije Slobodan Mićić kaže da je jedan avion već nabavljen i da je njegova registracija u toku, a da za mesec dana treba da stignu još dva. U početku će, prema njegovim rečima, to biti samo čarter linije, a kasnije može da se uvede i redovna.

„Osnivanje sopstvene aviokompanije je najbolji način da Kontiki proslavi 20 godina postojanja, jer će tako biti u mogućnosti da svojim putnicima pruži još bolje usluge, odnosno, moći ćemo svakog turistu da vratimo zadovoljnog sa svih naših putovanja", rekao je Mićić.

On je podsetio da ta agencija organizuje najveći broj raznovrsnih putovanja, a poznata je, pre svega, po interkontinentalnim aranžmanima, pri čemu vodi putnike u 130 zemalja na sve kontinente.

Podsetivši da je Kontiki jedina agencija koja tokom cele godine ima čarter letove za Tunis i Egipat, Mićić je rekao da za prvomajske praznike, pored pomenutih zemalja, najviše letova ima za Tursku i Grčku.

Tokom sezone veliki broj čartera kreće i za Crnu Goru i Španiju, a Kontiki namerava da uskoro uvede i novu liniju za Ohrid, koji je i nova destinacija u ponudi te kompanije.

Prema njegovim rečima, usluge Kontikija, koje se odnose na daleka putovanja, najviše koriste Srbi iz dijaspore koji dođu u Srbiju, obiđu familiju i kreću dalje sa njihovom agencijom na turističko putovanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik