Kraljevo: Otvoren renovirani hotel "Turist"

Bez autora
Jun 01 2010

Posle renoviranja, koje je počelo 2008. godine, u Kraljevu je otvoren renovirani hotel "Turist" na Trgu Srpskih Ratnika u centru grada. Hotel postoji već 50-ak godina i kao glavni gradski objekat privlačio je poslovne ljude i putnike iz svih krajeva sveta, a novo osoblje odlučilo je da vrati sjaj starom hotelu i očuva lepu tradiciju - druženja pod lipom na centralnom gradskom trgu. Objekat je sada uređen po svim svestkim standardima, raspolaže sa moderno opremljenim jednokrevetnim, dvokrevetnim sobama i apartmanima. U svim sobama postoji brza internet konekcija, LCD TV, CATV, mini bar, sopstveni sef. Za goste su obezbeđeni parking i sopstvena garaža. Hotel raspolaže konferencijskom salom sa svom neophodnom AV opremom koja može da ugosti i do 120 osoba, kao i bioskopskom salom koja je povezana sa konferencijskom i njen kapacitet je 240 osoba.

Kraljevo: Otvoren renovirani hotel "Turist"Posle renoviranja, koje je počelo 2008. godine, u Kraljevu je otvoren renovirani hotel "Turist" na Trgu Srpskih Ratnika u centru grada, saopštila je danas Turistička organizacija Srbije.

Hotel postoji već 50-ak godina i kao glavni gradski objekat privlačio je poslovne ljude i putnike iz svih krajeva sveta, a novo osoblje odlučilo je da vrati sjaj starom hotelu i očuva lepu tradiciju - druženja pod lipom na centralnom gradskom trgu.

Objekat je sada uređen po svim svestkim standardima, raspolaže sa moderno opremljenim jednokrevetnim, dvokrevetnim sobama i apartmanima.

U svim sobama postoji brza internet konekcija, LCD TV, CATV, mini bar, sopstveni sef. Za goste su obezbeđeni parking i sopstvena garaža.

Hotel raspolaže konferencijskom salom sa svom neophodnom AV opremom koja može da ugosti i do 120 osoba, kao i bioskopskom salom koja je povezana sa konferencijskom i njen kapacitet je 240 osoba.

Posetiocima su obezbeđene i prateće pogodnosti, Centar lepote, Biznis centar i moderan restoran za 120 ljudi. Na vidikovcu hotela nalazi se i moderno opremljena picerija, sa izuzetnim pogledom na grad i okolinu, a u prizemlju je i kafe-poslastičarnica.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik