Kupiš "Jatovu" kartu i biraš šta ćeš da jedeš

Bez autora
May 11 2010

Ketering "Jat ervejza" (Jat Airways) u letnjoj sezoni biće kvalitetniji i raznovrsniji, a prilikom kupovine karte putnici će moći da se izjasne koju vrstu obroka žele, kako iz standardne ponude, tako i specijalne vrste obroka. "Jat ervejz" će tako izaći u suset kategorijama putnika koji imaju potrebu za posebnim vrstama obroka, kao što su raznovrsni medicinski, verski, sportski, dečji ili obroci za bebe. Na svim letovima nacionalni avioprevoznik poklanjaće putnicima čokoladni desert, suve šljive punjene orahom i prelivene čokoladom. Na evromediteranskim letovima, putnici biznis klase imaju mogućnost izbora hladnog ili toplog doručka, odnosno ručka, a na raspolaganju su dve vrste jela koja se kompletno menjaju na svakih 30 dana. Putnicima će se nuditi i razne vrste peciva kao što su zemičke, fit-hleb ili kroasan, u zavisnosti od doba dana. Putnicima biznis klase na letovima u regionu, "Jat" nudi sendviče, a u ekonomskoj dve vrste mafina ili čokoladni desert, nekoliko vrsta sokova, kafu i koka kolu.

Kupiš "Jatovu" kartu i biraš šta ćeš da jedešKetering "Jat ervejza" (Jat Airways) u letnjoj sezoni biće kvalitetniji i raznovrsniji, a prilikom kupovine karte putnici će moći da se izjasne koju vrstu obroka žele, kako iz standardne ponude, tako i specijalne vrste obroka, saopšteno je iz nacionalne avio kompanije.

"Jat ervejz" će tako izaći u suset kategorijama putnika koji imaju potrebu za posebnim vrstama obroka, kao što su raznovrsni medicinski, verski, sportski, dečji ili obroci za bebe.

Na svim letovima nacionalni avioprevoznik poklanjaće putnicima čokoladni desert, suve šljive punjene orahom i prelivene čokoladom.

Na evromediteranskim letovima, putnici biznis klase imaju mogućnost izbora hladnog ili toplog doručka, odnosno ručka, a na raspolaganju su dve vrste jela koja se kompletno menjaju na svakih 30 dana.

Putnicima će se nuditi i razne vrste peciva kao što su zemičke, fit-hleb ili kroasan, u zavisnosti od doba dana.

Putnicima biznis klase na letovima u regionu, "Jat" nudi sendviče, a u ekonomskoj dve vrste mafina ili čokoladni desert, nekoliko vrsta sokova, kafu i koka kolu.

Na letu za Dubai, kao najdužoj destinaciji na kojoj saobraćaju "Jatovi" avioni, u ponudi su dva servisa: na delu puta od Beograda do Larnake poslužuje se dvostruki trouglasti sendvič, a od Larnake do Dubaija putnici dobijajuglavno jelo i voćnu salatu.

Pored svega navedenog nacionalni avioporevoznik planira da raznovrsnim zabavnim sadržajima, posebno animacijom za decu, svim putnicima obezbedi što prijatniji boravak tokom leta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik