Luka Kotor pod opsadom plovila i turista

Bez autora
Apr 29 2010

Da je kotorski akvatorijum postao prava pomorska magistrala svjedoči jučerašnja situacija u gradskoj luci kada su na vezu bili brodovi „Oriana", „Arion" i „La bel del'Adriatik", dok je četvrto plovilo „Island sky", sa kojeg su putnici na kopno prevoženi čamcima, bilo usidreno par desetina metara od obale. Samo „Oriana" dovezla JE 1.759 inostranih putnika i 823 člana posade. Budući da su ostala plovila dovezla dodatnih nekoliko stotina putnika, drevni grad bio je pod pravom opsadom gostiju koji su oduševljeni znamenitostima starog Kotora. Najviše su posjećivali Pomorski muzej Crne Gore, pa iz muzeja najavljuju da će uskoro raditi tokom cijelog dana.

Luka Kotor pod opsadom plovila i turistaDa je kotorski akvatorijum postao prava pomorska magistrala svjedoči jučerašnja situacija u gradskoj luci kada su na vezu bili brodovi „Oriana", „Arion" i „La bel del'Adriatik", dok je četvrto plovilo „Island sky", sa kojeg su putnici na kopno prevoženi čamcima, bilo usidreno par desetina metara od obale.

Iz Luke Kotor saopštili su da je samo „Oriana" dovezla 1.759 inostranih putnika i 823 člana posade. Budući da su ostala plovila dovezla dodatnih nekoliko stotina putnika, drevni grad bio je pod pravom opsadom gostiju koji su oduševljeni znamenitostima starog Kotora.

Najviše su posjećivali Pomorski muzej Crne Gore, pa iz muzeja najavljuju da će uskoro raditi tokom cijelog dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik