Mediteran nego šta

Bez autora
May 18 2010

Kon Tiki je i za ovo leto pripremio mnogo povoljnih aranžmana, specijalnih ponuda i zanimljivih putovanja. Evo prilike da obradujemo sve ljubitelje sportskih događaja i verne pratioce fudbalske reprezentacije Srbije aranžmanom Johanesburg-Pretorija koji polazi 12. juna. Ovaj jedinstveni paket aranžman, organizovan je direktnim čerter letom iz Beograda, s tim da se u Johanezburg sleće 13. juna u jutranjim časovima. Celo pre podne je posvećeno razgledanju ovog uzbudljivog grada. Nekadašnji centar “zlatne groznice” danas je moderan grad sa pet miliona stanovnika i poslovni je centar ovog dela Afrike. Sledi utakmica u Pretoriji i povratak za Beograd iz Johanezburga u kasnim večernjim časovima. Pored tradicije da prati sportske manifestacije, “Kon Tiki” organizuje brojna putovanja za studente, mlade i za sve one koji se osećaju mladima. Ovog leta pravi je hit aranžman za “Zakintos” sa polascima 21. juna, 01, 11. i 21. jula. Aranžmani u trajanju od 13 dana koštaju od 279 evra. U okviru ovog putovanja “Kon Tiki” pokljanja izlet, krstarenje brodom oko ovog ostrva koje u svakoj uvali skriva predivne plaže, tirkizno more i nezaboravne pejzaže.

Mediteran nego štaKon Tiki je i za ovo leto pripremio mnogo povoljnih aranžmana, specijalnih ponuda i zanimljivih putovanja.

Do Afrike na dva dana


Evo prilike da obradujemo sve ljubitelje sportskih događaja i verne pratioce fudbalske reprezentacije Srbije aranžmanom Johanesburg-Pretorija koji polazi 12. juna. Ovaj jedinstveni paket aranžman, organizovan je direktnim čerter letom iz Beograda, s tim da se u Johanezburg sleće 13. juna u jutranjim časovima. Celo pre podne je posvećeno razgledanju ovog uzbudljivog grada. Nekadašnji centar “zlatne groznice” danas je moderan grad sa pet miliona stanovnika i poslovni je centar ovog dela Afrike. Sledi utakmica u Pretoriji i povratak za Beograd iz Johanezburga u kasnim večernjim časovima.

Grčka ostrva

Pored tradicije da prati sportske manifestacije, “Kon Tiki” organizuje brojna putovanja za studente, mlade i za sve one koji se osećaju mladima. Ovog leta pravi je hit aranžman za “Zakintos” sa polascima 21. juna, 01, 11. i 21. jula. Aranžmani u trajanju od 13 dana koštaju od 279 evra. U okviru ovog putovanja “Kon Tiki” pokljanja izlet, krstarenje brodom oko ovog ostrva koje u svakoj uvali skriva predivne plaže, tirkizno more i nezaboravne pejzaže. Svako ko se odluči za ovo putovanje, dugo će ga pamtiti jer će se za dobru atmosferu pobrinuti profesionalni di-džejevi koji će učiniti da svaki trenutak na ovom putovanju bude provod za pamćenje.

S druge strane, Grčka kao svetska turistička velesila, ove godine još dostupnija građanima Srbije zbog vizne liberalizacije pruža još mnogo mogućnosti za raznovrsna putovanja. Porto Heli, kosmopolitsko letovalište u severoistočnom delu Peloponeza jedno je od omiljenih letovališta Grka, a ove godine dostupno je i našim turistima.

Za ljubitelje Halkidikija postoje mogućnosti individualnih i organizovanih grupnih polazaka do najlepših delova Kasandre, Sitonije i Atosa. Posebna lepota Grčke nedvosmisleno su ostrva. Ovog leta, u brošurama “Kon Tikija” putnici će moći da biraju Krit, Rodos, Skijatos, Skopelos, Alonisos, Kefaloniju, Zakintos i Krf.

Vruće špansko leto

Direktni čarter letovi za Majorku i vizna liberalizacija čine ovo ostrvo bližim nego ikada. Najpopularnija letovališta kao što su El Arenal, Kala Major, Palma Nova, Magaluf, Pagera i Santa Ponsa po veoma pristupačnim cenama koje uključuju i avio-prevoz i aranžman u trajanju 11 dana već po ceni od 450 evra pružiće vam pregršt zabave i i uživanja na prostranim plažama.

Na istoku se nalazi mirnija zona sa slikovitim uvalama kao što je Kala D’ or i na severu Alkudija koje privlače peščanim plažama, tirkiznom bojom mora i tipičnim mediteranskom ambijentom.

Kosta Brava pored očigledne prirodne lepote, nudi brojne prednosti... Blizina Barselone, blaga mediteranska klima, duge peščane plaže, uzbudljiv dnevni i noćni provod.

Italija

Za sve ljubitelje očaravajuceg ambijenta južne Evrope, drugačijih predela i aktivnog odmora, Italija i ove godine svojom bogatom ponudom poziva na nezaboravno letovanje. Sorento, Pestum, Sicilija, Sardinija, Lido di Jesolo...

Sorento, šarmantni gradić koji se na visokoj hridi nadvio nad bistro Tirensko more decenijama privlači turiste iz celog sveta.

Najveće ostrvo na Mediteranu, Sicilija, sa očaravajućom prirodom, velelepnim gradovima, živopisnim selima i bogatom kulturnom baštinom prava je preporuka za ljubitelje aktivnog odmora. Sasvim drugačiji ugođaj pružiće vam Sardinija, ostrvo fantastičnih prostranih plaža, netaknutih uvala i zaliva, bistrog tirkiznog mora i pomalo divlje lepote...

Jadran

Kada je reč o Crnoj Gori preporučujemo prednosti ranog prijavljivanja jer je popust od 10 odsto moguć za uplate do 31. maja, a hoteli Budvanske rivijere omogućavaju i gratis boravak za dvoje dece do 12 godina. Pored toga pružamo još jednu, posebnu pogodnost za sve putnike koji ove godine žele provesti odmor baš u Opatiji. Mogućnost da jedan putnik plati, a dvoje boravi u Opatiji u nekim od prestižnih hotela kao što su „Agava“ 4*, „Četiri opatijska cveta“ 4* ili „Milenij“ 5* mogu iskoristiti svi putnici koji se na vreme jave, rezervišu željeni hotel u periodu od 15. juna do 15. septembra i uplate ceo iznos do 31. maja.

Egipat i Tunis

Za ljubitelje drevnih civilizacija, egipatska letovališta na toplo Crvenom moru su odličan izbor u bilo koje doba godine. Letnji polasci na brojnim čarter letovima pružaju i veću mogućnost izbora. Šarm el Šeik, Hurgada, Taba, Stela di Mare. Koje god od ovih letovališta izaberete imaćete priliku da svoj boravak osadržite brojnim izletima i posetama kulturno istorijskih lokaliteta.

U Šarm el Šeiku preporučujemo divan hotel „Vergina“ 4* s polaskom 6. juna i boravkom od 12 dana, po ceni od 419 evra u koju je uračunat i avio-prevoz. Putnici koji budu boravili u Hurgadi imaće priliku da posete jedan od najznačajnijih gradova faraonskog Egipta, Luksor. U ovom letovalištu preporučujemo hotel „Sea Garden“ s polaskom 21.juna po ceni od 390 evra. Tunis očarava već pri prvom susretu! Neobična mešavina Mediterana na pragu nepregledne Sahare čini ovu zemlju atraktivnom tokom cele godine. Pruža vam se izbor poznatih letovališta kao što su Hamamet, Jasmin Hamamet, Port el Kantaui, Sus, Skanes i Mahdia. Iskoristite povoljne aranžmane u maju i junu mesecu jer vam se pruža mogućnost da otputujete i provedete nezaboravnih osam dana u ovoj zemlji u hotelu „Jinen“ 3* sa uslugom na bazi polupansiona već po ceni od 215 evra koja uključuje i avio-prevoz.

Turska

Turska letovališta antalijske regije, bodrumskog poluostrva, kao i Kušadasi i Marmaris privlače kvalitetnim hotelima, izuzetno visokim nivoom usluge, prirodnim lepotama i značajnim istorijskim lokalitetima. Trenutno aktuelna specijalna ponuda za junske polaske, prilika je za uštedom koju ne bi trebalo propustiti. Boravak od osam dana u Alanji u hotelu sa 3* sa uslugom sve uključeno po ceni od 390 evra u koju je uračunata i avio-karta samo je jedan od paket aranžmana koji vam ovu predivnu zemlju čini bližom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik