Mogući kupac Jata najbolji avioprevoznik Jugoistočne Evrope

Bez autora
May 23 2010

Konsultantska kompanija Skajtreks proglasila je Turkiš erlajns za najbolju aviokompaniju u Jugoistočnoj Evropi za 2010. godinu.Turkiš je osvojio i treće mesto među najboljim evropskim aviokompanijama i dobio nagradu za najbolji ketering u svetu u ekonomskoj klasi. Skajtreks je ovogodišnje pobednike odredio na osnovu ankete 17,9 miliona putnika iz 100 zemalja, od jula 2009. do aprila 2010. Turkiš erlajns je zainteresovan za kupovinu Jat ervejza.

Mogući kupac Jata najbolji avioprevoznik Jugoistočne EvropeKonsultantska kompanija Skajtreks proglasila je Turkiš erlajns za najbolju aviokompaniju u Jugoistočnoj Evropi za 2010. godinu, saopštila je turska aviokompanija.

Konsultantska kompanija Skajtreks proglasila je Turkiš erlajns za najbolju aviokompaniju u Jugoistočnoj Evropi za 2010. godinu, saopštila je turska aviokompanija. Turkiš je osvojio i treće mesto među najboljim evropskim aviokompanijama i dobio nagradu za najbolji ketering u svetu u ekonomskoj klasi.

Skajtreks je ovogodišnje pobednike odredio na osnovu ankete 17,9 miliona putnika iz 100 zemalja, od jula 2009. do aprila 2010.

Direktor turske aviokopmanije Temel Kotil potvrdio je polovinom maja da je Turkiš erlajns zainteresovan za kupovinu Jat ervejza.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik