Novi „Maestral“ se otvara 19. juna

Bez autora
May 31 2010

Ponuda Hotela „Maestral” u Miločeru ove sezone obogaćena je sa 23 sobe visokog komfora i sa 11 luksuznih apartmana kategorije pet zvjezdica. To su potpuno novi kapaciteti koji su rezultat dogradnje u koju je HIT Montenegro” investirao više od sedam miliona eura. Projekat čija je realizacija počela o oktobru prošle godine u cjelosti je realizovan u predviđenom roku – do početka ljetnje sezone. Kao što su i obećali prilikom početka radova, sve će biti završeno 4. juna. Imali su neznatnu dopunu projekta, koja ranijim planom nije bila predviđena, a to se odnosi na izvjesnu adaptaciju recepcije. To je takođe završeno, ali nije isporučena sva oprema, pa su odlučili da zvanično otvaranje odložimo za 19. jun. Hotel nije bio ni jedan dan zatvoren zbog svih tih radovai da nijesu imali ni jednu primjedbu ili reklamaciju gostiju.

Novi „Maestral“ se otvara 19. junaPonuda Hotela „Maestral” u Miločeru ove sezone obogaćena je sa 23 sobe visokog komfora i sa 11 luksuznih apartmana kategorije pet zvjezdica.

To su potpuno novi kapaciteti koji su rezultat dogradnje u koju je HIT Montenegro” investirao više od sedam miliona eura. Projekat čija je realizacija počela o oktobru prošle godine u cjelosti je realizovan u predviđenom roku – do početka ljetnje sezone.

-Kao što smo i obećali prilikom početka radova, sve će biti završeno 4. juna - rekao je Pobjedi Danijel Mlečnik, izvršni direktor HIT „Montenegro“, koji posluje u sastavu slovenačke kompanije HIT Nova Gorica, a koja je ovaj hotel kupila od HTP Budvanska rivijera. Imali smo neznatnu dopunu projekta, koja ranijim planom nije bila predviđena, a to se odnosi na izvjesnu adaptaciju recepcije. To je takođe završeno, ali nije isporučena sva oprema, pa smo odlučili da zvanično otvaranje odložimo za 19. jun, kazao je Mlečnik, napominjući da hotel nije bio ni jedan dan zatvoren zbog svih tih radova, kao i da nijesu imali ni jednu primjedbu ili reklamaciju gostiju.

Direktor HIT „Montenegro“ ponosno ističe da će njihov hotel sa ukupnim kapacitetom od 215 soba i apartmana od ovoga ljeta moći da odgovori i najzahtjevnijim gostima kada je luksuzni smještaj u pitanju. On je optimista pred start glavne sezone, za koju kaže da, uprkos različitim, često i pretjerano pesimističnim prognozama, očekuju dobru popunjenost hotela tokom čitave godine.

- Naša predviđanja su da će i ove godine globalna kriza imati određeni odraz na turistički promet, ali se nadamo da ćemo nastaviti kao u proteklom kvartalu, kada smo ostvarili dobre rezultate, kako po broju gostiju tako i prometa. Sa novim kvalitetom, koji ćemo imati nakon okončanja ove investicije, realno je očekivati dobru popunjenost, naročito kada imamo više zaključenih ugovora sa partnerima nego prošle godine u istom periodu, istakao je direktor Mlečnik, uz napomenu da se radi o alotmanskim ugovorima. No, ipak to je dobar indikator i mi nemamo razloga da ne budemo optimisti i vjerujemo da ćemo imati dobru, normalnu sezonu i u ovoj godini, možda i nešto bolju od prošlogodišnje ako se imaju u vidu dodatni novi sadržaji našeg hotela.

U HIT-u naglašavaju da, uprkos tome što mnogi, nerijetko vrlo panično najavljuju pad posjete i pri tome drastično snižavaju cijene, u ovoj kompaniji su uvjerenja da to ne treba da rade, već da podizanjem kvaliteta svoje ponude ostanu konkurentni i atraktivni na turističkom tržištu, računajući da će prava ponuda uvijek imati pravog kupca.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik