Prezentacija privrednih i turističkih potencijala opštine Kanjiža

Bez autora
May 19 2010

U Beču, 19. maja 2010. godine, Opština Kanjiža će predstaviti svoj privredni i turistički potencijal. Opština Kanjiža obuhvata pogranični region Srbije prema Mađarskoj, nalazi se na Koridoru 10, a u neposrednoj je blizini Rumunije.Opština raspolaže kvalitetnim poljoprivrednim zemljištem, izvorima nafte i gasa, kvalitetnom glinom za proizvodnju cigala i drugih građevinskih materijala, kao i velikim izvorom termalnih voda. Banja Kanjiža jedna je najpoznatijih u Srbiji.

Prezentacija privrednih i turističkih potencijala opštine KanjižaU Beču, 19. maja 2010. godine, Opština Kanjiža će predstaviti svoj privredni i turistički potencijal.

Opština Kanjiža obuhvata pogranični region Srbije prema Mađarskoj, nalazi se na Koridoru 10, a u neposrednoj je blizini Rumunije. Opština raspolaže kvalitetnim poljoprivrednim zemljištem, izvorima nafte i gasa, kvalitetnom glinom za proizvodnju cigala i drugih građevinskih materijala, kao i velikim izvorom termalnih voda. Banja Kanjiža jedna je najpoznatijih u Srbiji.

U novije vreme razvoju opštine su u mnogome doprinele strane investicije, među kojima je najznačajnija investicija austrijske firme Tondach u proizvodnji pločica,majolike i međuspratnih konstrukcija.

Cilj prezentacije je da se kroz predstavljanje ove opštine austrijskim privrednicima, ostvare dalji poslovni kontakti i obezbede novi investitori.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik