Splendid i Montenegro puni

Bez autora
May 17 2010

Dva elitna budvanska hotela koja posluju unutar Montenegrostars grupe, Montenegro i Splendid, od četvrtka su u „overbuk" poziciji, što znači da je rezervacija više nego što ima kreveta. To nije zabilježeno čak ni rekordne 2008. godine. Montenegro će tokom cijele sezone, do kraja oktobra, biti popunjen 100 odsto, a odavno nije bio slučaj da se prije glavne sezone popune kapaciteti. Za goste koje ne mogu primiti u Montenegru ili Splendidu će tražiti smješataj u drugim hotelima. Gosti koji trenutno borave u hotelima Montenegrostars grupe su iz brojnih zemalja – Turske, Albanije, Srbije, Hrvatske, Francuske, Austrije, Njemačke, Engleske, Bosne i Hercegovine.

Splendid i Montenegro puniDva elitna budvanska hotela koja posluju unutar Montenegrostars grupe, Montenegro i Splendid, od četvrtka su u „overbuk" poziciji, što znači da je rezervacija više nego što ima kreveta.

To nije zabilježeno čak ni rekordne 2008. godine, saopštio je njihov suvlasnik i direktor Splendida, Žarko Radulović, pišu Vijesti.

„Montenegro će tokom cijele sezone, do kraja oktobra, biti popunjen 100 odsto, a odavno nije bio slučaj da se prije glavne sezone popune kapaciteti."

On je kazao da će za goste koje ne mogu primiti u Montenegru ili Splendidu tražiti smješataj u drugim hotelima.

Gosti koji trenutno borave u hotelima Montenegrostars grupe su, kako je kazao, iz brojnih zemalja – Turske, Albanije, Srbije, Hrvatske, Francuske, Austrije, Njemačke, Engleske, Bosne i Hercegovine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik