U cenu uključeno sve što zamislite

Bez autora
May 18 2010

Antalijska regija, kao jedna od najlepših na celom Mediteranu putnicima iz Srbije pruža daleko najbolji odnos cena – kvalitet u poređenju sa bilo kojom drugom mediteranskom zemljom. Ionako interesantnu ponudu koju čuvena Turska rivijera ima poslednjih godina, Stella Travel iz Beograda nudi po zaista neverovatnim cenama! Kao dokaz tvrdnji da će putnici koji se odluče za putovanje preko ove turističke agencije, za sumu novca kojom su platili svoje letovanje – dobiti najviše, je ponuda za hotel „Utopia World“ 5* koji se nalazi u Alanji. Hotel svojim gostima nudi ultra all inclusive uslugu, gde možete uživati u nekom od pet restorana i osam barova, kupati se u nekom od šest bazena i 12 tobogana, koristiti usluge spa centra, igrati tenis ili prosto uživati na privatnoj plaži sa besplatnim ležaljkama i suncobranima! Ako putujete sa decom, ovo je idealan izbor, jer hotel ima i dva dečija bazena, mini klub za decu sa profesionalnim animatorima, dečiji meni u restoranima, igralište i zabavni program.

U cenu uključeno sve što zamisliteAntalijska regija, kao jedna od najlepših na celom Mediteranu putnicima iz Srbije pruža daleko najbolji odnos cena – kvalitet u poređenju sa bilo kojom drugom mediteranskom zemljom.

Ionako interesantnu ponudu koju čuvena Turska rivijera ima poslednjih godina, Stella Travel iz Beograda nudi po zaista neverovatnim cenama!

Kao dokaz tvrdnji da će putnici koji se odluče za putovanje preko ove turističke agencije, za sumu novca kojom su platili svoje letovanje – dobiti najviše, je ponuda za hotel „Utopia World“ 5* koji se nalazi u Alanji. Hotel svojim gostima nudi ultra all inclusive uslugu, gde možete uživati u nekom od pet restorana i osam barova, kupati se u nekom od šest bazena i 12 tobogana, koristiti usluge spa centra, igrati tenis ili prosto uživati na privatnoj plaži sa besplatnim ležaljkama i suncobranima! Ako putujete sa decom, ovo je idealan izbor, jer hotel ima i dva dečija bazena, mini klub za decu sa profesionalnim animatorima, dečiji meni u restoranima, igralište i zabavni program.

Kada je u pitanju Kemer, jedan od bisera antalijske regije, svakako najbolja preporuka je „Orange County Resort Hotel“ sa 5*, koji se nalazi u samom centru ovog prelepog grada. Hotel takođe nudi Ultra all inclusive uslugu i nalazi se na jednoj od najlepših privatnih plaža u celom Kemeru. Ovaj hotel je odličan izbor za mladence, jer pored apartmana za mladence nudi poseban program za mlade bračne parove sa rekreacijom u fitness centru, boravkom u sauni ili turskom kupatilu, provodu u diskoteci ili bioskopu.

„Mc Arancia“ je takođe hotel vredan pažnje. All inclusive usluga ovog hotela podrazumeva švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, užinu tokom dana, večeru sa neodoljivim turskim specijalitetima, pićem kojim se možete služiti neprekidno od 10h-24h.

Pored plaže na kojoj su svi sadržaji besplatni, tu je i fitnes centar, tereni za tenis, odbojku, košarku, stoni tenis, šou program koji se organizuje uveče je posebna priča.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik