Novosađanima stiglo 6 "srpskih mercedesa"

Bez autora
Jan 04 2016

U garaži Gradskog saobraćajnog preduzeća predstavljeno je šest novih niskopodnih autobusa. Kupovina novih autobusa, marke "Ikarbus", finansirana je iz budžeta Novog Sada. Vrednost svih šest autobusa je preko 116 miliona dinara. Direktor GSP-a poručio je da će u martu stići još pet novih autobusa, kao i da će sledeće srede biti raspisan tender za nabavku 10 zglobnih autobusa, za koje će preduzeće izdvojiti sredstva. On je dodao da su u ovoj godini planirane četiri nabavke novih autobusa. Najnoviji autobusi imaju troje vrata, klimatizovani su, opremljeni sa tapaciranim sedištima i elektronskim displejevima.

Novosađanima stiglo 6 "srpskih mercedesa"U garaži Gradskog saobraćajnog preduzeća predstavljeno je šest novih niskopodnih autobusa. Kupovina novih autobusa, marke "Ikarbus", finansirana je iz budžeta Novog Sada.

Vrednost svih šest autobusa je preko 116 miliona dinara. Direktor GSP-a Milan Stanivuković poručio je da će u martu stići još pet novih autobusa, kao i da će sledeće srede biti raspisan tender za nabavku 10 zglobnih autobusa, za koje će preduzeće izdvojiti sredstva.

Stanivuković je dodao da su u ovoj godini planirane četiri nabavke novih autobusa. Najnoviji autobusi imaju troje vrata, klimatizovani su, opremljeni sa tapaciranim sedištima i elektronskim displejevima. Za osobe sa invaliditetom su ugrađene platforme koje im olakšavaju ulazak u autobus. Ugrađenom rampom olakšava se ulazak i izlasak svih onih koji koriste neku vrstu pomagala.

Nove autobuse je oprobao i sam gradonačelnik Miloš Vučević, koji je okupljene provozao po parkingu GSP-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik